Utfordring fra fineste Mala (part One)

En av de fineste bloggerne jeg vet om utfordret meg for en stund tilbake. Akkurat slike utfordringer jeg liker. Men i stedet for å svare på alle spørsmålene Mala hadde lagt ut så valgte jeg ut de jeg hadde lyst å svare på! :p  Har også delt opp svarene mine i to innlegg! 

♥Hva skulle du ønske at du het?
Husker i yngre dager at jeg i en periode hadde veldig lyst til å ha et dobbelt navn; Mona Anett. Dessuten hadde jeg også lyst å hete Monique. Nå derimot er jeg meget tilfreds med det navnet jeg har. Er jo tross alt en del av min identitet.

Hva liker du å bruke fritiden din til?/ Hva gjør du når du skal slappe av/koble ut?
På fritiden liker jeg og trene, sosialisere med venner og familie og reise mest mulig. Når jeg derimot skal slappe mest mulig av så ligger jeg på sofaen (helst i skje med kjæresten) og har serie maraton.

♥Hva skulle du ønske at du kunne, men som du aldri har fått lært?
Matte! Tror jeg «datt av» i femteklasse, i årene etterpå har jeg virkelig slitt meg gjennom matematikk faget. Ellers så skulle jeg ønske at jeg hadde lært meg å spille piano eller gitar. Finnes jo ikke musikalsk.

♥Favorittboken din?
Oj, vanskelig! Jeg er en av de som gleeeder meg til hver gang semesteret er over og jeg kan kose meg med skjønnlitterære bøker. Elsker å lese. Sluker krimromaner, kjærlighetsromaner, barnebøker, husmorporno (kiosk litteratur) og ellers alt annet som det er tekst i. Kjedet meg i sola her en dag og endte opp med å lese ut hele logistikk boka til kjæresten. Å lese andre sine pensum bøker er tydeligvis lett som en plett! hehe… Klarer rett og slett ikke velge en favorittbok!

♥Hva er etter din mening typisk norsk?
Er vel ikke så mye som er typisk norsk lenger. Føler alle land i hele verden blir mer og mer internasjonale og kopierer hverandre. Eneste jeg kommer på er brunost, ostehøvel og smalahove!

♥Har du en tv-serie du ikke kan gå glipp av?
Ikke som går på tv. Ser veldig lite på tv faktisk, men streamer en del serier på nettet. Av de seriene som ennå er i produksjon (R.I.P Desperate Housewives, The O.C. og One Tree Hill) ser jeg på Gossip Girl og Grey`s Anatomy.

♥Har du kjæledyr? 
Det har jeg! Har en 12 uker gammel liten pusekatt med navn Zalo. Verdens søteste og mest rampete katt! River meg i håret til tider over alt hun gjør som ikke er lov. Samtidig så sjarmerer hun meg i senk! Å oppdra et barn kommer til å bli lett som bare det. Hehe…

♥Favoritt årstid, og hvorfor?
Jeg må si at jeg foretrekker en god varm norsk sommer! Nyter hver solstråle. Men er glad for at vi har slike merkbare årstider som vi har. Kunne ikke tenkt meg å bodd i et land som var konstant varmt. Så hver årstid har sin sjarm. Men hvem sier nei til flip flop, sommerkjoler, markjordbær, grill, båtliv og volleyball i godt selskap?

♥Hvor mange skopar har du?
For å være helt ærlig så vet jeg ikke lenger. Da jeg flyttet inn i leiligheten for 7 måneder siden kastet jeg ganske mange sko. Jeg har også vært flink til å gi bort en del sko de siste månedene. Meeeen så har jeg jo også kjøpt litt sko. 6 par i Paris blant annet. Vil nok tippe jeg ligger på nærmere 60 par sko. Har ikke helt oversikt. Kanskje jeg burde lage et skoinnlegg til dere?

♥Favorittby/sted i Norge?
Veldig vanskelig spørsmål! Jeg er født og delvis oppvokst på Fagernes, Oppland! Mens mamma er fra Ål i Hallingdal. Begge disse stedene er nydelige! Føler meg alltid hjemme og nyter roen som begge stedene har. Også hjelper det veldig på at folkene som bor der er veldig hyggelige og herlige! Så det må nok bli et av de to stedene…
Vakre Fagernes! <3
Hallingdal har nyyyydelig natur! Fantastisk sted å gå tur, jogge eller slappe av!


5 Responses to “Utfordring fra fineste Mala (part One)”


 1. 1 Nina C. juni 15, 2012, kl. 1:12 pm

  Fint innlegg:) Disse utfordringene er fine de!
  SV;hehe,sant det:) Hadde vært deilig nå bare slappe av på vei til Bahamas eller noe:)

 2. 2 Lillesmurf - Kari juni 15, 2012, kl. 7:18 pm

  Kjempe fint innlegg og morsomt å lese <3

  SV. Hahaha.. :P Ja man kan bli skikkelig avhengig av sånne apper, men moro er det da ;)

 3. 3 mittbeik juni 16, 2012, kl. 3:46 pm

  slike utfordringer er artige man blir liksom mer kjent :-)

 4. 4 ★MK★ juni 18, 2012, kl. 11:45 am

  Nåææh søta! Tusen takk for fin intro og fine svar på spørsmåla. Du og lille pus er så søte! Hvilke serier ser dere forresten sammen? Vel jeg er jo ikke såå glad i sommern, så jeg hadde kryssa ut en del av det som sto på lista di om det :P Grilling er jeg lett med på da! Gleder meg til det kommer innlegg om sko og en dag iallefall!

  sv – treningsmotivasjon er ikke noe problem her i gården, får aldri nok tid til trening. og den har bare blitt ennå større nå som jeg ikke har vondt over alt hele tida. Bare resultatene kunne komme og nå så!;)

  Har skrevet om den type smoothien før her http://malas.blogg.no/1326018156_energii.html
  Christian var råskeptisk, men nå kjører han bare på. Man kjenner ikke noe av det Rå egg er jo en rååå proteinkilde da.

 5. 5 Marlene juni 21, 2012, kl. 7:41 pm

  Mala er så god! :-) fikk utfordring av henne jeg også ^^ Fine svar ^^


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Følg meg

Få nye innlegg levert til din innboks.

%d bloggers like this: